Η Alfa Romeo Giulia συνεχίζει να διακρίνεται

Πολλές φορές έχουμε γράψει για βραβεία και διακρίσεις της Alfa Romeo Giulia, απο τη μέρα που παρουσιάστηκε πριν δύο χρόνια, μέχρι σήμερα.

Η berlina της Alfa Romeo φαίνεται πως δεν έχει θαμπώσει ακόμα και έντυπα ειδικού τύπου και αυτοκινητιστικές ιστοσελίδες σε όλη την Υφήλιο εξακολουθούν να τοποθετούν την Giulia στην κορυφή των επιλογών τους όσως αφορά τα sedan του Segment D.

Έτσι και το Αμερικανικό Car and Driver έβαλε την Alfa Romeo Giulia στη πρώτη θέση του Editor’s Choice για το 2018 στην κατηγορία ‘sedan’. Το Editor’s Choice του Car and Driver είναι ουσιαστικά μια λίστα με τα αυτοκίνητα που προτιμούν οι ίδιοι οι συντάκτες για την προσωπική τους μετακίνηση και ‘προτείνουν’ σε συγγενείς και φίλους, ενώ το σηματάκι του συνοδεύει την εικόνα του αυτοκινήτου στους καταλόγους του περιοδικού για ένα έτος.

Η Alfa Romeo Giulia έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τους ειδικού τύπου στις ΗΠΑ χάρη στο design της αλλά κυρίως χάρη στο άκρως μελετημένο layout της πλατφόρμας Giorgio και την υψηλή τεχνολογία που κρύβεται κάτω απο τις καμπύλες του αμαξώματος της, που χαρίζει τις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας της που συνδυάζονται με την εξαιρετική σπορ συμπεριφορά, όπως κάθε Alfa που σέβεται το …θυρεό της.

Πηγή: https://www.caranddriver.com/alfa-romeo/giulia-quadrifoglio

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Η Alfa Romeo Giulia συνεχίζει να διακρίνεται' has 1 comment

  1. 22 Μαρτίου 2018 @ 15:12 Αρης Παππάς

    Παιδια παρελαβα μια giulia veloce diesel με τα 210 αλογα σε μπλε μισανο με την 19αρα ζαντα.το αυτοκινητο ειναι απο αλλον πλανητη,δεν υπαρχουν λογια,πρεπει να το ζησεις .φοβερη σχεδιαση,τεχνολογια,απιστευτα κρατηματα,απιστευτα ολα.δεν μπορουν να το πιασουν οι γερμανοι αυτο το αυτοκινητο.

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved