Τουλάχιστον οι ακριβές Alfa πουλάνε…

Η Alfa Romeo Giulia ήρθε για να βοηθήσει την ανάπτυξη της μάρκας αλλά παρ’ότι τεχνολογικά και οδηγικά βρίσκεται, 5 χρόνια μετά την παρουσίαση της, ακόμα στην κορυφή οι πωλήσεις της δεν κατάφεραν ποτέ να απογειωθούν.

Το πρόβλημα της δεν ήταν ποτέ οι ακριβές εκδόσεις, άλλωστε έχει μεγαλύτερο ποσοστό επί της γκάμας σε Quadrifoglio απ’ότι οι BMW M και οι Mercedes AMG, αλλά οι απλές βασικές Giulia των ‘κοινών θνητών’. Θύμα της μαζικής παραπληροφόρησης του τύπου, των προκαταλήψεων αλλά και τον αμέτρητων και συνεχόμενων λαθών της διοίκησης, η κομψή Ιταλίδα φαίνεται πως δεν θα πιάσει τον τελικό της στόχο.

Αυτό όμως δεν ακουμπά όχι μόνο την Quadrifoglio, αλλά ούτε τις αριθμημένες GTA και GTAm που παρουσιάστηκαν το Μάρτη. Η κορυφαία εκδοχή της Giulia διατίθεται στην τιμή των 175.000€ για την ‘απλή’ GTA και 180.000€ για την track special GTAm, προ φόρων, αλλά οι επίδοξοι αγοραστές ήδη ξεπέρασαν την προγραμματισμένη παραγωγή, και ΙΣΩΣ η Alfa Romeo κατασκευάσει μερικές ακόμα.

Και όλα αυτά χωρίς να είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ….


Tagged: , , ,


Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Τουλάχιστον οι ακριβές Alfa πουλάνε…' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb