Σημαντική Προσθήκη στην Alfa Romeo Sauber

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το πραγματικό αποτέλεσμα της συνεισφοράς της Alfa Romeo στην Sauber θα αρχίσει να φαίνεται απο την σεζόν του 2019 και έπειτα, και αυτό γιατί η C37, το μονοθέσιο που σχεδίασε ο Luca Furbatto, ήταν ήδη έτοιμη κατά 90% όταν ο Sergio Marchionne αποφάσισε να επενδύσει στην Ελβετική ομάδα μέσω της σπορ φίρμας της FCA.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Vasseur, αλλά και του Marcus Ericsson, η Alfa Romeo Sauber θα επικεντρωθεί φέτος στην σωστή οργάνωση και στην δημιουργία ενός πλήρους οργανιγράμματος και μετά η δουλειά αυτά θα φέρει και τα αγωνιστικά αποτελέσματα που περιμένουν οι tifosi αλλά και το ΔΣ της FCA.

Η τελευταία προσθήκη στην ομάδα είναι αυτή του Jan Monchaux, που τίθεται επικεφαλής του τμήματος αεροδυναμικής της ομάδας και θα αρχίσει  άμεσα την συνεργασία με τον Furbatto για το σχεδιασμό του σασί της επόμενης χρονιάς.

Jan Monchaux

Ο Γάλλογερμανός Monchaux έρχεται με μεταγραφή απο την Audi Sport όπου ήταν ο επικεφαλής αεροδυναμιστής για τα Σπορ Πρωτότυπα R8 του Le Mans Series και έχει να επιδείξει ένα αξιόσεβαστο βιογραφικό που ξεκινά απο το πτυχίο του απο την Ανώτατη Σχολή Αεροδιαστημικής της Τουλούζης και το πέρασμα του απο την Toyota Motorsport απο το 2002 έως το 2009, την Ferrari απο το 2009 μέχρι το 2012 και την Audi απο το 2012 έως πριν μερικές μέρες, έχοντας πάντα σαν αντικείμενο εργασίας την αεροδυναμική εξέλιξη αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Η μεταγραφή αυτή είναι προσωπική επιλογή του Jorg Zander, Τεχνικού Διευθυντού των εγκαταστάσεων του Hinwil, και αυτό γιατί είχαν άψογη συνεργασία στην Audi και ελπίζουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Σημαντική Προσθήκη στην Alfa Romeo Sauber' has 1 comment

  1. 8 Απριλίου 2018 @ 16:29 Philip Samantas

    Από την Audi στην Alfa λοιπόν, …για να δούμε! Ελπίζουμε ότι το καλύτερο για την αγαπημένη μας Alfa Romeo που αξίζει μία θέση στο βάθρο των νικητών της F1.

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb