Ένα βήμα απο την Alfa Romeo Sauber ο Giovinazzi

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές στην FCA ο έταιρος οδηγός απο την Ακαδημία της Ferrari που αναμένεται να φτάσει στην Formula 1 μέσω της Alfa Romeo Sauber, μετά τον Charles Leclerc θα είναι ο Antonio Giovinazzi.

Φαίνεται πως στo Torino μελετάνε τον τρόπο να αποδεσμέυσουν απο την Alfa Romeo Sauber την Longbow Finance, που υποστηρίζει τον Marcus Ericsson, ώστε να τον αντικαταστήσουν και να βάλουν δίπλά στον έμπειρο Kimi Raikkonen ένα νέο πιλότο της Ακαδημίας της Ferrari για να προετοιμαστεί ώστε να κάνει το άλμα προς την Scuderia.
Μάλιστα υπάρχουν έντονες φήμες πως ο Φινλανδός αστέρας της Formula 1 είναι σε διαπραγματέυσεις ώστε να αποκτήσει ιδιοκτησιακό μερίδιο στην Alfa Romeo Sauber, κάτι που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν γίνει πράξη το σχέδιο του Sergio Marchionne για πλήρη εξαγορά της Ελβετικής ομάδας και λανσάρισμα της Alfa Romeo σαν κατασκευαστή σασί F1.

Ο νεαρός Ιταλός, που είναι ο τρίτος οδηγός της Ferrari αλλά και της Alfa Romeo Sauber, πέρσι είχε δύο εμφανίσεις στα δύο πρώτα Grand Prix της χρονιάς αντικαθιστώντας τον τραυματία Pascal Wehrlein στην Sauber, αλλά δεν πρόλαβε να δείξει το ταλέντο του αφού ενώ στον πρώτο αγώνα, στην Αυστραλία, εκκίνησε 15ος και τερμάτισε 12ος στη δεύτερη εμφάνιση του στο τιμόνι μονοθεσίου της Ελβετικής ομάδας, στην Κίνα, έκανε δύο οδηγικά λάθη σε δοκιμαστικά και αγώνα και διέλυσε το μονοθέσιο του.

Αν όλα πάνε όπως εύχεται ο Antonio Giovinazzi, τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Για ακόμα περισσότερα νέα της Alfa Romeo Sauber αλλά και ζωντανή συζήτηση μπες στην ομάδα Facebook Alfa Romeo Sauber Fan Club

Νίκος Κουμπής

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Ένα βήμα απο την Alfa Romeo Sauber ο Giovinazzi' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb