Ο Kubica ενώνει την Alfa Romeo με την BMW

O Robert Kubica έρχεται να ενώσει την Alfa Romeo με την BMW αφού κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει συμβόλαιο με ιδιωτική ομάδα για να οδηγήσει στο επόμενο Πρωτάθλημα DTM. Θα αποτελέσει έτσι ένα άτυπο συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δύο φίρμες που τόσο μοιάζουν, και τόσο διαφορετικές είναι.

Ο Πολωνός πιλότος, που αν η καριέρα του δεν είχε διακοπεί απότομα έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα Rally, θα είχε οδηγήσει για την Scuderia Ferrari, από φέτος όμως θα είναι και ο τρίτος οδηγός της Alfa Romeo Racing και σήμερα ανακοινώθηκε πως θα συμμετάσχει στα FP1 σε 5 αγώνες ενώ θα λάβει μέρος και στις χειμερινές δοκιμές στη Βαρκελώνη.

Θυμίζουμε πως ο Robert έχει ήδη αρχίσει τα καθήκοντα του στον υπερσύγχρονο εξομοιωτή της Alfa Romeo Racing στο Hinwill και η ομάδα έχει ήδη κατασκευάσει κάθισμα στα μέτρα του για να μπορεί να τρέξει με την νέα C39.

Για περισσότερες πληροφορίες και ζωντανό σχολιασμό μπορείς να συνδεθείς στην σελίδα Facebook Alfa Romeo Racing F1 Team Fan Club

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Ο Kubica ενώνει την Alfa Romeo με την BMW' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved