Και μέσα σε όλα θυμήθηκαν την Tonale….

Φήμες λένε πως ο Imparato πέρασε έξω από το σχεδιαστήριο και ζήτησε από τον Αλέξανδρο Λιώκη να ετοιμάσει ένα μικρομεσαίο SUV, στο πάτωμα του Compass, για να έχει η Alfa Romeo έναν εκπρόσωπο σε κάποια δημοφιλή κατηγορία, τώρα που η Giulietta βγήκε στη σύνταξη.

Ο Αλέξανδρος έκανε ένα τεράστιο facepalm και είπε στο νέο αφεντικό “Μεσιέ Ντιρεκτόρ, λα βοϊτούρ σε ρεντί ντε λε 2019!!!“, τον πήρε απο το χέρι και του έδειξε την Tonale. Λέγεται πως ο Imparato ξεφώνισε ένα “Σε μαγνιφίκ, μεσιέ Λιοκί” και πήρε ενθουσιασμένος τηλέφωνο τον Tavares να του πει πως εν τέλει κάτι έχουν κάνει εκτός από υπεργρήγορες Giulia εκεί στην Alfa.

Με αυτά και με αυτά δόθηκε η εντολή να κλείσει το εργοστάσιο του Pomigliano d’ Arco για 15 μέρες ώστε να ετοιμαστεί η γραμμή παραγωγής για τα αυτοκίνητα προπαραγωγής των τελευταίων δοκιμών και της παρουσίασης.

Η νέα Tonale έρχεται να αντιμετωπίσει τα VW Tiguan, Audi Q3, BMW X2 και Mercedes GLA. Φημολογείται πως θα έχει και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση, θα διατίθεται με προσθιοκίνητη και τετρακίνητη μετάδοση, και θα είναι διαθέσιμη και στις ΗΠΑ.

Ενώ μία έκδοση Quadrifoglio πρέπει να αποκλειστεί φημολογείται έντονα πως θα υπάρξει και μία Tonale Veloce με υβριδικό κινητήρα 300 ίππων.

Αναμονή μέχρι το Σεπτέμβριο για την επίσημη παρουσίαση, και προς τα τέλη του 2021 για τις πρώτες Launch Editions

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Και μέσα σε όλα θυμήθηκαν την Tonale….' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb