Η Alfa Romeo Stelvio είναι το ‘Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018’ στην Ιταλία!

Εκεί στα κεντρικά της FCA θα πρέπει να παραγγείλουν καινούργιο ράφι στην τροπαιοθήκη της Alfa Romeo αφού η Stelvio συνεχίζει την καλή παράδοση της Ιουλίας στην συλλογή βραβείων.

Το πιο πρόσφατο ήρθε απο τους αναγνώστες του ιταλικού μηνιάιου περιοδικού Quattroruote που ψήφισαν το SUV της Alfa Romeo ως το κορυφαίο αυτοκίνητο για το 2018, και έτσι η φίρμα ‘κράτησε την κούπα’ αφού πέρσι νικήτρια είχε αναδειχθεί η Giulia.

Η τελετή απονομής έγινε στο Milano στo πλαίσιo του ‘Quattroruote Day’ μπροστά σε ένα κοινό που αποτελούσαν κορυφαίες προσωπικότητες της βιομηχανίας, της δημοσιογραφίας και του αυτοκινητιστικού κλάδου. Το βραβείο απονεμήθηκε στον Alfredo AltavillaChief Operating Officer  FCA Emea.

o Alfredo Altavilla, με το βραβείο της Stelvio, πλαισιώνεται απο τα στελέχη του Quattroruote Fabio DeRossi, Laura Confalonieri και Gian Luca Pellegrini

Το πρώτο SUV της Alfa Romeo έλαβε το 34,2% των ψήφων και αναδείχθηκε πρώτο στη ψηφοφορία εκτοπίζοντας 12 εξαιρετικούς ανταγωνιστές. Η νίκη της Stelvio γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή αν λάβουμε υπόψη ότι τα μοντέλα που κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση πήραν μόλις το 10,9% και το 9,2% των ψήφων αντίστοιχα.

Ο διαγωνισμός του Quattroruote πραγματοποιείται απο το 2000 και είναι εντυπωσιακό πως έως τώρα τα αυτοκίνητα της FCA έχουν βραβευτεί ούτε μία, ούτε δύο αλλά 12!! φορές.

Η ενθουσιώδης υποδοχή του κοινού στην Ιταλία για την νέα γενιά αυτοκινήτων της Alfa Romeo, αλλά και τα διθυραμβικά σχόλια απο τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύει την υπεροχή των Giulia και Stelvio σε κομψότητα, χαρακτήρα, επιδόσεις, οδική συμπεριφορά αλλά και ασφάλειας με τις ‘πεντάστερες’ δοκιμές του EuroNCAP, και έρχεται να επιστεγάσει την άριστη δουλειά του team μηχανολόγων που εξέλιξε τη πλατφόρμα Giorgio.

Εμείς πάντως περιμένουμε και συνέχεια!

Νίκος Κουμπής

 

 

 

 



Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Η Alfa Romeo Stelvio είναι το ‘Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018’ στην Ιταλία!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb