Θα είναι το Alfa Romeo C-SUV η ‘έκπληξη’ της Γενεύης?

Πριν μερικές μέρες γράφαμε για την επερχόμενη έκπληξη της Alfa Romeo στο επόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και πως μάλλον πρόκειται για το νέο C-SUV που θα τεθεί αντιμέτωπο με την BMW X2 και την Mercedes GLA.

Μπορεί οι περισσότεροι, και ανάμεσα τους και εμείς στο TIJ, να ελπίζουμε για την παρουσίαση έστω και με τη μορφή concept της νέας GTV αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν πως τελικά στις 5 Μαρτίου θα δούμε το μικρό αδελφάκι της Stelvio, απαραίτητη προσθήκη στη γκάμα για να ανέβει ο όγκος των πωλήσεων της φίρμας.

Την υπόθεση αυτή ενισχύει το γεγονός πως η FCA επιβεβαίωσε επίσημα στο Συνδικάτο Μεταλλεργατών πως μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020 θα ξεκινήσει η παραγωγή του C-SUV της Alfa Romeo στο Pomigliano d’Arco. Σύμφωνα με την ‘La Repubblica‘ η FCA θα διαρρεύσει εικόνες teaser με λεπτομέρειες του νέου αυτοκινήτου της Alfa Romeo, ίσως και το όνομα του, πριν την τελική αποκάλυψη στην Ελβετία.

Το νέο C-SUV θα βασίζεται στο πλαίσιο του Jeep Compass, άρα θα προσφέρεται σαν προσθιοκίνητο και τετρακίνητο ενώ οι κινητήρες θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι νέοι Turbo Fire Fly που είδαμε στην ανανεωμένη έκδοση του Fiat 500X.

Νίκος Κουμπής


Tagged: , ,


Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Θα είναι το Alfa Romeo C-SUV η ‘έκπληξη’ της Γενεύης?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved