F1 in Schools: Sapphire Racing Team της Ιταλικής Σχολής

world final sapphire

Η Sapphire Racing Team ιδρύθηκε από έξι μαθητές της B’ Λυκείου το Σεπτέμβριο του 2013 και φέτος ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στο διαγωνισμό F1 in Schools . Παρ’ όλο που είχαν έλλειψη εμπειρίας, κατάφεραν να κάνουν δυνατό το ακατόρθωτο: ύστερα από την κατάκτηση της 3ης θέσης στους ημιτελικούς αγώνες, προκρίθηκαν στους εθνικούς τελικούς. Εκεί, ανάμεσα σε 18 ομάδες, κατάφεραν να κατακτήσουν τη κορυφή και να περάσουν στον Παγκόσμιο Τελικό που θα γίνει φέτος στο Abu Dhabi. Κατέλαβαν την πρώτη θέση με 842 πόντους και όχι μόνο…κέρδισαν επίσης το βραβείο «Έρευνας και Ανάπτυξης», «Πρωτοεμφανιζόμενης ομάδας» και «Pressure Challenge».

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στα βάθη της Σαουδικής Αραβίας, και η Sapphire θα είναι εκεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα επάξια και με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Το πάθος της και η πυξίδα που την οδηγεί καθημερινά, σε κάθε στάδιο του διαγωνισμού, καθώς και που τη καθιστά προσηλωμένους στον στόχο: τη νίκη.

‘Όσο κι αν η προσπάθεια και η συμμετοχή έχουν μεγάλη αξία και αποτελούν σπουδαίες εμπειρίες,η νίκη στους παγκόσμιους τελικούς αποτελεί το μοναδικό της στόχο.

Για να φτάσει κανείς στη κορυφή πρέπει να περάσει από πολλές δοκιμασίες όπου η υπομονή και η επιμονή έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρά τις πιθανές δυσκολίες που θα συναντήσει, οι φιλοδοξίες της γι’ αυτόν τον διαγωνισμό θα παραμείνουν ζωντανές. Πιστεύουν σε αυτό το πρόγραμμα και είναι  αποφασισμένοι να κερδίσουν.

Μέχρι τότε, θα δουλέψει σκληρά, θα προσπαθήσει να βρει χορηγούς και θα συνεχίσει να οργανώνει εκδηλώσεις όπως αυτή του ΕλληνοΒρετανικού Κολεγίου στις 28/09 για να παρουσιάζει και να ενημερώνει τακτικά το κοινό για την πρόοδό της.

sapphire

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα της ομάδος στο Facebook:
https://www.facebook.com/sapphire.racing?fref=ts

sapphire car sapphire car2 sapphire car3 sapphire car4 sapphire car5



Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb