Έρχεται το Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Οι ανά τον κόσμο φανατικοί οπαδοί του Grand Cherokee SRT8 δεν είναι λίγοι, μάλιστα υπάρχει ένα με stroker kit της Henessey και Supercharger με απόδοση κοντά στους 1000 ίππους που σπέρνει τον τρόμο στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Από τότε που έκανε την εμφάνιση του το Dodge Challenger Hellcat των 707 ίππων όλοι ανέμεναν μια έκδοση με τον θηριώδη V8 6.2 λίτρων και κάτω από το καπό του Grand Cherokee, και σύμφωνα με τον Mike Manley, CEO της Jeep, αυτή η μέρα είναι πολύ κοντά. Το όνομα αυτού? Grand Cherokee Trackhawk (πείτε το με macho προφορά από το Texas για να αποδώσει πλήρως το συναίσθημα).

O 6.2 Hellcat κάτω από το καπό του Grand Cherokee

Ο φακός του Motor1.com συνέλαβε στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου δύο πρωτότυπα του νέου Grand Cherokee χωρίς κανένα ίχνος καμουφλάζ, κάτι που ενισχύει την πιθανότητα να παρουσιαστεί πολύ σύντομα. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά ίσως ο 6.2 Hellcat να αποδίδει κάτι λιγότερο από τους 707 ίππους του Challenger.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Το πιθανότερο είναι να το δούμε στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, στις αρχές Απριλίου.

Photo Credit: Motor1.com

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Έρχεται το Jeep Grand Cherokee Trackhawk' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved