Επιστροφή στην Dolce Vita με το 500 ‘Anniversario’ (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Σε λίγες μέρες, στις 4 Ιουλίου για την ακρίβεια, το εικονικό 500 γίνεται 60 ετών και η Fiat το γιορτάζει με μια νέα έκδοση ‘Anniversario‘ που θα διατεθεί ανήμερα των γενεθλίων του πνευματικού τέκνου του Dante Giacosa.

Το νέο ιδιαίτερο 500άκι θα διατεθεί με υπέρ πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει το πακέτο U Connect Plus με ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη TFT 7′, ηχοσύστημα UConnect HD Live με οθόνη 7′ και υποστήριξη Apple Car Play και Android Auto και, κατά παραγγελία, χάρτες Tom Tom.

Το σαλόνι του 500 Anniversario έχει διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα με ριγέ μοτίβο και κεντημένο το logo 500 ενώ διατίθεται και σε δύο αποκλειστικά νέα χρώματα, το πορτοκαλί Arancio Sicilia και το πράσινο Verde Riviera.

Την νοσταλγική αίσθηση ενισχύουν τα παλαιάς κοπής σήματα της Fiat, οι χρωμιομένες λεπτομέρειες σε καπό και καθρέπτες και οι vintage ζάντες 16′.

Το 500 Anniversario εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης, diesel και gpl με απόδοση μεταξύ 60 και 95 ίππων με τιμή που αρχίζει, στην Ιταλία, από 13.600€.

Νίκος Κουμπής

θαυμάστε το:

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Επιστροφή στην Dolce Vita με το 500 ‘Anniversario’ (ΦΩΤΟ – VIDEO)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb