Και άλλη ανάκληση στις ΗΠΑ για την Maserati Levante

Είναι η φορά σε 4 μήνες που καλούνται οι κάτοχοι των Maserati Levante καλούνται να επισκεφθούν το εξουσιοδοτημένο δίκτυο για να διορθωθεί κάποιο bug στο software του αυτοκινήτου τους.

Αυτή η φορά είναι ένοχο το λογισμικό του αυτόματου κιβωτίου που, όταν το όχημα κινείται με ταχύτητα μικρότερη των 4 χλμ/ώρα, ενδέχεται να μπει σε νεκρά και να δώσει εντολή στο start and stop να σβήσει τον κινητήρα. Το ελάττωμα αυτό αφορά 3.299 αυτοκίνητα και η διόρθωση του γίνεται σε λίγη ώρα αφού αφορά απλώς την μεταφόρτωση στο αυτοκίνητο ενός ενημερωμένου firmware.

Δυστυχώς για την Levante φαίνεται πως στο τελικό set up των ήσσονος σημασίας συστημάτων δεν δόθηκε η κατάλληλη προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες και έτσι λύνονται σε δεύτερο χρόνο μέσω ανακλήσεων.

Τουλάχιστον όμως δεν φαίνεται να επηρεάζονται οι πωλήσεις της Levante που έχει ήδη καλύψει το 50% της παραγωγής της Maserati και δείχνει συνεχής αυξητικές τάσεις.

Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά που η Levante απασχολεί τον τύπο για ανάκληση.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Και άλλη ανάκληση στις ΗΠΑ για την Maserati Levante' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb