Μικρό SUV από τη Maserati?

Τελικά το δόγμα ‘καν’το όπως η Porsche‘ φαίνεται να ακολουθείται πιστά από τους ανθρώπους της Maserati αφού εδώ και λίγο καιρό φημολογείται έντονα πως μετά την μεγάλη, βασικά τεράστια για τα δεδομένα της Τρίαινας, επιτυχία της Levante και αφού αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά οι νέες Granturismo και Alfieri (Αμήν και πότε), σειρά θα έχει ένα μικρό SUV που θα βασιστεί στο πάτωμα Giorgio και στην Stelvio.

Έτσι είχαν πράξει και οι Γερμανοί όταν αφού είδαν πόση επιτυχία είχε το Touareg, εχμ.. η Cayenne, αποφάσισαν να την μεγιστοποιήσουν με την μικρότερη Macan που βασίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στο Audi Q5.

Οι πληροφορίες λένε πάντως πως ΔΕΝ είναι αυτό το νέο μοντέλο που υποσχέθηκε ο Marchionne για το άμεσο μέλλον και μάλιστα η ημερομηνία παρουσίασης του θα είναι μετά 2020 και δεν θα φέρει τους κινητήρες της Alfa Romeo αλλά de-tuned εκδόσεις του V6 Biturbo Maserati.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Μικρό SUV από τη Maserati?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved