Ντεμπούτο στη Βραζιλία για το νέο Fiat Argo

Το νέο μικρομεσαίο της Fiat, που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε αποκλειστικά για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής, έκανε το ντεμπούτο του στη Βραζιλία.

Πρόκειται για το τελευταίο εκπρόσωπο μιας μακράς λίστας από best sellers αυτοκίνητα που διέθεσε η Fiat στην αγορά της Βραζιλίας κυρίως και στην υπόλοιπη Λατινική Αμερική γενικότερα. Την αρχή έκανε το Fiat 147, η Βραζιλιάνικη εκδοχή του Fiat 127, και το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το Fiat Mobi.

Η FCA δαπάνησε τεράστια ποσά για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων στο Betim αλλά και για την εξέλιξη του νέου αυτοκινήτου που φιλοδοξεί να είναι η premium επιλογή στην δημοφιλέστερη κατηγορία της χώρας.

Το νέο Fiat Argo διατίθεται με τους ολοκαίνουργιους κινητήρες Firefly 1.0 λίτρου 77 ίππων, 1.3 λίτρων 99 ίππων και 1.8 ETorq EVO Vis 139 ίππων. Επίσης είναι πλήρως εξοπλισμένο με οθόνη 3.5 ιντσών TFT High Definition στο πίνακα οργάνων, οθόνη Multimedia 7.5″ TFT High Definition, σύνδεση Bluetooth με Android και IOS, σύστημα εκκίνησης Keyless Entry N’Go, χειρολαβές που λειτουργούν με την αφή κλπ.

Για να προλάβουμε την ερώτηση…. ΟΧΙ, το Argo δεν προβλέπεται να έρθει στην Ευρώπη για να αντικαταστήσει το Punto, αυτό βέβαια δεν αποκλείει μια ενδεχόμενη vintage εκδοχή του Uno (στο ίδιο πνεύμα του 500) η ένα 5θυρο 500 να βασιστεί πάνω στο πλαίσιο του.

Νίκος Κουμπής


Tagged: , , , , ,


Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Ντεμπούτο στη Βραζιλία για το νέο Fiat Argo' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb