Παράταση ζωής στη Lancia Ypsilon?

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί έντονα στην Ιταλία η φήμη για ένα επικείμενο restyling (το 3ο) για την Lancia Ypsilon, το μοναδικό μοντέλο του ιστορικού κατασκευαστή από το Τορίνο.

Σύμφωνα με τις φήμες έχουν θεαθεί στην περιοχή γύρω από το Cassino κάποιες καμουφλαρισμένες Ypsilon που κυκλοφορούν κυρίως νυχτερινές ώρες. Όσοι τα είδαν λένε για ολοκληρωτικά καλυμμένο ρύγχος και υπόνοια για μικρότερα φωτιστικά σώματα και μεγαλύτερη μάσκα.

Η είδηση θα πέρναγε στα ψιλά, ιδίως γιατί δεν υπάρχουν φωτογραφίες, αλλά επιβεβαιώθηκε από κάποιους dealers της FCA οι οποίοι είδαν και το τελικό αποτέλεσμα σε κλειστή παρουσίαση.

Σύμφωνα με άλλους η Lancia Ypsilon, η οποία παρ’ότι είναι σε φάση καταστολής και με μηχανική υποστήριξη, πουλάει ακόμα ικανοποιητικά και, κυρίως, παραδόξως δεν φθείρει το όνομα Lancia όπως έκαναν οι ανεκδιήγητες Thema II και Flavia (ήμαρτον) ίσως ακόμα και να λάβει τους νέους κινητήρες Fire Fly και να μείνει ζωντανή ,μέχρι να αποσαφηνιστεί αν και πως θα αρχίσει η διαδικασία επαναφοράς της Lancia, τουλάχιστον σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Νίκος Κουμπής



Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Παράταση ζωής στη Lancia Ypsilon?' has 1 comment

  1. 11 Νοεμβρίου 2017 @ 14:03 giorgos alfa75 america

    H ολοκληρωτικη επαναφορα της Lancia θα γινει μετα το περας του πλάνου της FCA για την Alfa.
    O λογος που θα συμβει αυτο,ειναι γιατι θελουν να γινει σωστα,οπως εγινε και με την Alfa.

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb