Ρεκόρ πωλήσεων για την Ferrari

Απ’ότι φαίνεται αυτό που λένε, ότι η κρίση όχι απλώς δεν επιρρεάζει τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα αλλά τα ενισχύει κιόλας, ήρθε να επιβεβαιώσει η εμπορική πορεία της Ferrari.

Το εργοστάσιο των ονείρων απο το Maranello ανακοίνωσε τα στατιστικά πωλήσεων για το 2017 και είναι άκρως εντυπωσιακά, αφού παρ’ότι ο ανταγωνισμός απο την Lamborghini και την McLaren είναι όλο και πιο ισχυρός φαίνεται πως τα αυτοκίνητα της Ferrari εξακολουθούν να έχουν αμείωτο το appeal τους στους Rich and Famous όλου του κόσμου (έτσι να έχει λίγο Glamour το κείμενο….).

Συγκερκιμένα απο την Via Abetone Inferiore No4 ξεφούρνησαν 8.398 αυτοκίνητα, 384 παραπάνω απ’ότι το 2016, ενώ ο στόχος για το 2018 είναι να ξεπεραστούν τα 9.000 αυτοκίνητα και να αυξηθούν στα 10.000+ με την έλευση του πρώτου Supercar SUV.

Η Ferrari παρουσίασε και ιδιαίτερα αυξημένα κέρδη κατά 312 εκ. Ευρώ με συνολικά 3,417 Δις, αυτό και γιατί η αυξημένη ζήτηση απορροφήθηκε εξ ολοκλήρου απο τα ακριβότερα 12κύλινδρα μοντέλα, +25% σε σχέση με το 2016, ενώ τα entry level V8 παρέμενειναν στα ίδια επίπεδα.

Συγκεκριμένα οι Αγορές με την μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων, με διψήφιο ποσοστό, είναι η Γαλλία, η Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, σαν περιοχή αυτή της Ασίας/Ειρηνικού με +12%, οι ΗΠΑ με +5% ενώ η Κίνα έμεινε σταθερή.

Να θυμάστε ότι το Τζόκερ έχει Τακ Ποτ, οπότε έχουμε ελπίδες να βοηθήσουμε την Ferrari στην επίτευξη των στόχων της.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Ρεκόρ πωλήσεων για την Ferrari' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved