Στις 10 Απριλίου το Dodge Challenger SRT Demon

Μετά την τεράστια επιτυχία της γάτας της κολάσεως της Dodge, που με την εμφάνιση της έκοψε τις πωλήσεις του Viper, το επόμενο μεγάλο κόλπο της Dodge αναμένεται να είναι δαιμονισμένο!

Με την μυστικότητα που έχει επιδείξει η Dodge για το τι ακριβώς θα βρίσκεται κάτω από το πρησμένο αμάξωμα του Challenger SRT να αυξάνει την περιέργεια των οπαδών των Muscle cars παγκοσμίως, τα social media έχουν πάρει φωτιά και ο ίδιος ο Tim Kuniskis, Brand manager της Dodge, δήλωσε πως επιθυμεί οι fan της φίρμας να έχουν τον πρώτο λόγο, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και να μπορούν να είναι οι πρώτοι που θα μάθουν λεπτομέρειες παρακολουθώντας σε live streaming την παρουσίαση που θα γίνει στην Νέα Υόρκη στις 10 Απριλίου.

Dodge Challenger SRT Demon

Γι’ αυτό το λόγο η FCA δημιούργησε ένα website, το ifyouknowyouknow.com μέσω του οποίου μπορούν να λαμβάνουν όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το αγαπημένο τους Muscle car.

Ως τώρα μάθαμε ότι το νέο Challenger SRT Demon θα είναι ελαφρύτερο από το Hellcat και θα διαθέτει 50% περισσότερη πρόσφυση (τετρακίνηση?) και θα διαθέτει λογισμικό που θα του επιτρέπει να περνάει από Street mode σε Track Mode σε μια στιγμή… τα υπόλοιπα εν καιρώ.

Νίκος Κουμπής

 

 


Tagged: , , , ,


Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Στις 10 Απριλίου το Dodge Challenger SRT Demon' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved