Και το όνομα αυτής: Tonale

Εδώ και μέρες λέγαμε για την νέα Alfa Romeo που θα εμφανιστεί στο Σαλόνι της Γενεύης και πριν μερικές ώρες ‘βγήκαν’ στη φόρα τα πρώτα στοιχεία της.

Πρώτο απ’όλα το όνομα της: Tonale, ακολουθεί το μοτίβο της Stelvio καθώς είναι η ονομασία μιας άλλης περιοχής των Άλπεων με φιδίσιο δρόμο, ιδανικό για μια Alfa Romeo που έχει και εκτός δρόμου ανησυχίες. Είναι χαρακτηριστικό πως η Alfa Romeo εγκατέλειψε (νωρίς νωρίς είναι η αλήθεια, αλλά δεν μας χαλάει κιόλας) τη γραμματοσειρά που είχε λανσάρει με την Giulia για να επιστρέψει στα κλασικά καλλιγραφικά γράμματα.

Και τέλος, μόλις πριν λίγη ώρα διέρρευσε και η πρώτη φωτογραφία του αμαξώματος της Tonale, πριν ετοιμαστεί για την αυριανή παρουσίαση.

Τι λέτε?Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Και το όνομα αυτής: Tonale' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved