Επιτέλους! Alfa Romeo Sauber F1 C37 (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η αναμονή ήταν μεγάλη και η κορύφωση ακόμα πιο δύσκολη για εμάς που ‘νιώθουμε’ και ‘πονάμε’… Με το tabs του Internet στο laptop να μην έχουν τέλος, περιμέναμε μέχρι το τελευταίο δευτερόπλεπτο για το Live streaming που τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Αντί αυτού η Alfa Romeo Sauber F1 Team δημοσιεύσε ένα πολύ εντυπωσιακό κλιπάκι, με γυρίσματα απο την επίσκεψη των Ericsson και Leclerc στο Balocco, για να δούμε επιτέλους την νέα C37.

Όπως έχουμε γράψει ήδη πολλές φορές το νέο μονοθέσιο της Sauber έχει σχεδιαστεί απο τον Ιταλό μηχανολόγο Luca Furbatto και φέρει το νέο Power Unit της Ferrari, που ακούσαμε να ζωντανεύει πρόσφατα, και το οποίο θα είναι εντελώς ίδιο με αυτό που θα κινεί τα μονοθέσια της Scuderia αλλά και τις Haas-Ferrari.

Για την φετινή χρονιά η ανάμειξη της Alfa Romeo, πέρα απο την προφανής της άμεσης χρηματοδότησης της Sauber, θα φανεί απο τα μέσα της σεζόν όταν και το team των 28 μηχανολόγων της θα αρχίσει την περαιτέρω εξέλιξη του σασί. Οι 28 αυτοί τεχνικοί δεν συμπληρώνουν την ομάδα υποστήριξης της Ferrari αλλά έχει αυτονομία στον σχεδιασμό νέων εξαρτημάτων με σκοπό την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Alfa Romeo Sauber.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν το επιτελείο F1 της Alfa Romeo θα εμπλουτιστεί και το πρώτο μονοθέσιο που θα είναι πραγματικά προϊόν συνεργασίας μεταξύ Alfa και Sauber θα είναι εκείνο το 2019, ενώ δεν είναι κρυφή η επιθυμία του Sergio Marchionne για πλήρη αφομοίωση της Sauber και μετατροπή της σε 100% εργοστασιακή συμμετοχή.

Οδηγοί της ομάδας θα είναι οι Marcus Ericsson και Charles Leclerc ενώ χρέη τρίτου οδηγού έχει ο Antonio Giovinazzi.

Περισσότερα για την ανταγωνιστικότητα της C37 θα μάθουμε σε μερικές μέρες όταν και θα συμμετάσχει στις πρώτες δοκιμές της χρονιάς, στη Βαρκελώνη.

Περισότερα νέα και ‘ζωντανός’ σχολιασμός στην ομάδα Facebook Alfa Romeo Sauber F1 Team Fan Club

Alfa Romeo Sauber F1 2018 Launch

After 33 years, Alfa Romeo is finally back on track!#AlfaRomeoSauberF1Team #AlfaRomeo #C37 #Ericsson #Leclerc

Δημοσιεύτηκε από TheItalianJob.gr στις Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Λεπτομέρεια του Halo της Alfa Romeo Sauber C37

Το τιμόνι της Alfa Romeo Sauber C37

Marcus Ericsson και Charles Leclerc

Οι πιλότοι Marcus Ericsson και Charles Leclerc με την Alfa Romeo Sauber C37

Alfa Romeo Sauber C37

Alfa Romeo Sauber C37

Alfa Romeo Sauber C37

To ρύγχος της Alfa Romeo Sauber C37

Έτσι, να μας θυμίζει παλιές καλές εποχές!

Η πλαϊνή όψη της Alfa Romeo Sauber C37

Νίκος Κουμπής 

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Επιτέλους! Alfa Romeo Sauber F1 C37 (ΦΩΤΟ-VIDEO)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb