‘Ζωντάνεψε’ η Alfa Romeo Sauber C37 (VIDEO)

Μετά το πρώτο Fire Up της Ferrari και την παρουσίαση της Haas-Ferrari και η ομάδα της Alfa Romeo Sauber θέλησε να κάνει αισθητή τη παρουσία της σήμερα.

Αφού μένουν 6 μέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του μονοθεσίου που σηματοδοτεί την, έστω έμμεση προς το παρόν, επιστροφή της Alfa Romeo στην F1 μετά απο δεκαετίες, οι άνθωποι της Sauber μας χάρισαν μέσω Facebook το video με το πρώτο Fire Up του κινητήρα της Ferrari που θα κινήσει την C37 των Ericsson και LeClerc.

Απολαύστε το:

C37 First Fire Up

Up close and personal. The fire up, #C37 style ?Headed to Barcelona in less than two weeks!#AlfaRomeoSauberTeam #Formula1 #F1

Δημοσιεύτηκε από Sauber F1 Team στις Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Για περισσότερα νέα αλλά και ιστορικά θέματα της Alfa Romeo στην F1 μπείτε στην ομάδα Facebook Alfa Romeo Sauber F1 Team Fan Club.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'‘Ζωντάνεψε’ η Alfa Romeo Sauber C37 (VIDEO)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb