O Fabio Barone πάει για ρεκόρ στα Μετέωρα!

Όσοι ασχολούνται με το φαινόμενο Ferrari γνωρίζουν τον Fabio Barone. Ο Ιταλός επιχειρηματίας, και φίλος του TIJ, έχει καταφέρει να πάει το πάθος του για τα supercars από το Maranello ένα βήμα παραπέρα και, όντας ιδρυτής του Ferrari Club Passione Rossa διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων κάθε χρόνο. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα και φροντίζει να μας επισκέπτεται με την κόκκινη βολίδα του συχνά πυκνά.

O Fabio μόνο τυχαίος δεν είναι καθώς κατέχει 4 Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες. Το τελευταίο το κατέκτησε το 2021: ταξίδεψε από το κέντρο της Ρώμης στο Βόρειο Ακρωτήριο της Νορβηγίας (το βορειότερο σημείο της Ευρώπης που είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο), σε λιγότερο χρόνο (περίπου 4 ώρες) από ό, τι προβλέπει το Google Maps, χωρίς παραβίαση του ορίου ταχύτητας!

Φέτος όμως μας έρχεται με …άγριες διαθέσεις καθώς θα προσπαθήσει να διανύσει, με το μικρότερο δυνατό χρόνο, το δρόμο (4 χιλ.) που από το χωριό Κατράκι οδηγεί πάνω στα εντυπωσιακά και γραφικά Μετέωρα. Για ευνόητους λόγους ασφαλείας φυσικά ο συγκεκριμένος δρόμος θα είναι κλειστός κατά διάρκεια του αγώνα.

Ένα παγκόσμιο γεγονός για τον οποίο θα ετοιμαστεί ένα ντοκιμαντέρ για να χρησιμοποιηθεί από τους φορείς για την εναλλακτική και μοναδική τουριστική προβολή της περιοχής.

Ο «αγώνας» που θα λάβει χώρα στις 25 Απριλίου, θα μεταδοθεί ζωντανά και από τις onboard κάμερες τοποθετημένες στο αυτοκίνητο Ferrari F8 Tributo.

H ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η παγκόσμια τελετή παρουσίασης του ειδικά διαμορφωμένου αυτοκινήτου που θα υποστεί τεχνικές τροποποιήσεις ώστε να είναι ελαφρύτερο, στο κοινό και στους δημοσιογράφους θα γίνει στην Ιταλία, συγκεκριμένα στην Ρώμη στο πασίγνωστο θεματικό πάρκο «Cinecittà World»όπου γυρίστηκε η θρυλική ταινία BEN HUR,  την 1η Απριλίου και στην Ελλάδα στις 23 Απριλίου στο Mouzaki Palace Hotel & Spa.
Το αυτοκίνητο θα είναι καλυμμένο με κόκκινο βελουτέ ύφασμα και οι εκπρόσωποι των χορηγών και των αρχών θα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να «ανακαλύψουν» παγκοσμίου το αυτοκίνητο (ζωντανά και στα social media) σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα και η είσοδος στο χώρο της τελετής θα πραγματοποιηθεί μόνο στους έχοντες ειδικό pass.

 Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τα Μετέωρα αποτελούν ένα από εντυπωσιακότερα γεωλογικά μνημεία του πλανήτη μας, ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της Ελλάδας, μοναδικό μέρος διότι είναι ένα σύμπλεγμα τεράστιων παλαιολιθικών βράχων που ξεπερνούν σε ύψος τα 600 μέτρα.

Ειδικότερα φέτος έχουν ψηφιστεί ως κορυφαίος προορισμός από την ταξιδιωτική πλατφόρμα “Booking.com” και βρίσκονται επίσης ανάμεσα στους 20 παγκοσμίους κορυφαίους προορισμούς που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί μέσα στο 2023 σύμφωνα με πρόσφατο μεγάλο αφιέρωμα της γαλλικής εφημερίδας “Le Monde”.

Το TIJ θα είναι εκεί!Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'O Fabio Barone πάει για ρεκόρ στα Μετέωρα!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb