Η Lancia είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Το παρελθόν της πλούσιο, το παρόν λυπηρό και το μέλλον αβέβαιο για την αγαπημένη μας Lancia, αλλά φαίνεται πως τελικά το δόρυ αντιστέκεται σθεναρά και παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή και να πείσει τη σκληρή διοίκηση της FCA πως αξίζει μια επένδυση πάνω της, αντίστοιχη με αυτή που πραγματοποιείται στην αδελφή Alfa Romeo.

Η τελευταία απόδειξη για την αντοχή της φίρμας είναι τα στοιχεία πωλήσεων του μοναδικού μοντέλου της, της μικρής, και …milf πλέον, Ypsilon.

Σύμφωνα με αυτά η Lancia Ypsilon έκανε το μήνα Φεβρουάριο αύξηση πωλήσεων +38,94% και με 5.816 αυτοκίνητα ήταν το δεύτερο πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο της Ιταλικής αγοράς, η μοναδική όπου διατίθεται, πίσω μονάχα από το Fiat Panda.

Το παλεύει το μικρό, το παλεύει….

Νίκος Κουμπής Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Η Lancia είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb