Το Ferrari Club Passione Rossa στην Κέρκυρα (VIDEO)

Αφήνoντας τα βουνά της Ηπείρου και το Μέτσοβο, το “Passione Rossa” κατηφόρισε για το νησί των Φαιάκων για την συνέχεια  του προγράμματος του Club στον Ελλαδικό χώρο. Η άφιξη στο νησί έγινε το απόγευμα της 10ης Ιουνίου με τα μέλη του Club να πηγαίνουν στο τόπο διαμονής τους το Divani Corfu Palace να εναποθέσουν τις  αποσκευές και τις καλλονές τους.


Το βράδυ το Club παρευρέθηκε στο Royal Baths Mon Repo για το Party των μελών και κυρίως δείπνο με μια 488 GTB να αποτελεί βιτρίνα του Event και φυσικά η είσοδος για τον κοινό να είναι  ελεύθερη.


Την Δευτέρα  11 Ιουνίου ξεκίνησε το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Κέρκυρα με το Club να παρατάσσει για το κοινό τα 32 μοντέλα της πιο ποθητής μάρκας αυτοκινήτου στον κόσμο στον χώρο της Σπιανάδας και συγκεκριμένα στο γήπεδο του κρίκετ με φόντο το Λιστόν.
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε να αποθανατίσει τις Ferrari με αρκετά τοπικά και μη ΜΜΕ να κάνουν εκτενές ρεπορτάζ του event. Τα μέλη έμειναν στο χώρο μέχρι τις 12:30 όποτε και άρχισε η δική τους βόλτα θαυμάζοντας τα αξιοθέατα στα σοκάκια της πόλης αφήνοντας τις καλλονές τους ύπο την επίβλεψη ανθρώπων ασφαλείας να μεριμνούν για τυχόν ευτράπελα από το κοινό με τις φωτογραφικές μηχανές και τις Selfie να έχουν πάρει φωτιά!


Το μεσημέρι κατα τις 15:00 επέστρεψαν στα αυτοκίνητα τους μεταβαίνοντας στην καφετέρια Κανόνι όπου βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν με φόντο το Ποντικονήσι και τον αεροδιάδρομο του «Ιωάννης Καποδίστριας»  όπου έμειναν μέχρι τις απογευματινές ώρες  και έπειτα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο και το βράδυ με λεωφορείο μετακινήθηκαν προς στον πόλη  για δείπνο στην ταβέρνα Markas που ήταν και ένας από τους χορηγούς του event.


Η δεύτερη ημέρα ήταν κυρίως ήμερα περιήγησης των μελών του Club στην Κέρκυρα, χρησιμοποιόντας ακόμα και ένα από τα γνωστά ανοικτά Λεωφορεία της Corfu Sightseeing για τον σκοπό, με τα μέλη να επιστρέφουν στον ξενοδοχείο το μεσημέρι να πλένουν τα αυτοκίνητα και να μεταβαίνουν στον νέο πεζόδρομο της πόλης στην οδό Ευγενίου Βουλγάρεως & Γεώργιου Θεοτόκη όπου δεσπόζει το άγαλμα του Κωσταντίνου Γεωργάκη, του Κερκυραίου φοιτητή ο οποίος το 1970 αυτοπυρπολήθηκε στην Γένοβα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απώλεια της ελευθερίας και της δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Οι κόκκινες κορδέλες στήθηκαν και πάλι γύρω από τα αυτοκίνητα με τους ανθρώπους ασφάλειας να επιβλέπουν και να αποθαρρύνουν το κοινό σε επαφή πρώτου βαθμού με τις καλλονές όπου αργότερα οι ίδιες τίμησαν το νησί της μουσικής με τις περισσότερες φιλαρμονικές με το δικό τους σάλπισμα θριάμβου των εξατμίσεων.
Tα μέλη έμειναν στο σημείο μέχρι τις 18:00 όπου και έφυγαν για μια τελευταία βόλτα με τα πόδια στους δρόμους της πόλης πηγαίνοντας και για το τελευταίο δείπνο στο νησί  κοντά στο σημείο όπου ήταν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα.
Κατά τις 21:00 αποχώρησαν και από το τελευταίο σταθμό του event με προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας όπου επιβιβάστηκαν στο πλοίο της SuperFast Ferries με προορισμό το Bari της Ιταλίας με το πλοίο να εκτελεί κατ’εξαίρεση ειδικό δρομολόγιο από την Κέρκυρα μιας και η γραμμή Κέρκυρας – Ιταλίας έχει σταματήσει εδώ και χρόνια!
Εις στο επανιδείν!Tα πρώτα είκοσι μου χρόνια τα πέρασα είτε οδηγός, είτε συνοδηγός μέσα σε Fiat και κάθε σαββατοκύριακο παρακολουθώντας τον Schumi να δίνει τον καλύτερο του εαυτό με τον Cavallino Rampante. Ανέκαθεν ότι όχημα κατείχα αναζητούσα συνεχώς προδιαγραφές, στατιστικά, γεγονότα και κάθε είδους πληροφορία σαν μοντέλα αλλα και της εταιρίας κατασκευής και έτσι τις λάτρεψα όλες του Fiat Group λόγω της σπουδαίας ιστορίας που έχουν στην ιστορία της αυτοκίνησης, ενστερνίζοντας την αυτοκινητιστική κουλτούρα των Ιταλών οι οποίοι ποτέ δεν είδαν το αυτοκίνητο ως βιομηχανικό προϊόν αλλά μέρος της παθιασμένης ζωής τους και έτσι δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου δίχως ιταλικό αυτοκίνητο ιδίως Alfa Romeo.


'Το Ferrari Club Passione Rossa στην Κέρκυρα (VIDEO)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb