Αυτή είναι η Alfa Romeo Tonale παραγωγής

Και εκεί που καθόμαστε ήσυχοι και περιμένουμε πετώντας τάπες στο βαρέλι το, ανεπαίσθητο, face lift των Giulia και Stelvio, τσουπ! Να και η διαρροή φωτογραφιών μίας μακέτας σε κλίμακα 1:1 της έκδοσης παραγωγής της Alfa Romeo Tonale.

Το νέο SUV της Alfa Romeo φωτογραφήθηκε μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όταν τοποθετήθηκε δίπλα στους κυριότερους εκπροσώπους του ανταγωνισμού για να αξιολογηθεί το σχέδιο της προτού δοθεί το τελικό ok για την παραγωγή.

Όπως βλέπουμε η Alfa Romeo ακολούθησε στην περίπτωση της Tonale το παράδειγμα της 4C όταν και οι διαφορές ανάμεσα στο concept και το τελικό προϊόν ήταν πολύ μικρές, και επιβλήθηκαν ουσιαστικά από τους κανονισμούς ασφαλείας για την έγκριση τύπου του αυτοκινήτου.

Στο μπροστινό μέρος η μάσκα του αυτοκινήτου είναι λιγότερο αιχμηρή και τα φωτιστικά σώματα μεγάλωσαν, το ίδιο και στο πίσω μέρος όπου τα φώτα κράτησαν το ίδιο σχήμα αλλά είναι μεγαλύτερα. Οι πλαϊνοί καθρέπτες είναι, όπως αναμενόταν, συμβατικού τύπου και οι τροχοί είναι …ρεαλιστικοί.

Στο εσωτερικό το ταμπλό ακολουθεί το μοτίβο των Giulia και Stelvio αλλά συνδυάζεται με μια οθόνη, μάλλον αφής, στη κορυφή της κονσόλας, δυστυχώς τύπου tablet…

Φαίνεται πως το καλό αργεί να γίνει αλλά όταν γίνεται είναι πολύ καλό….

Νίκος Κουμπής


Tagged: , ,


Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Αυτή είναι η Alfa Romeo Tonale παραγωγής' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved