Εντυπωσιακή αποδοχή για την Alfa Romeo Stelvio

Μπορεί να είναι η πρώτη προσπάθεια, μπορεί να δέχτηκε κριτική από το σκληροπυρηνικό κομμάτι των Alfisti, αντίστοιχη με τις πρώτης Cayenne από τους Porschisti, αλλά εν τέλει τα νούμερα δικαιώνουν τις επιλογές της διοίκησης.

Η νέα Alfa Romeo Stelvio, το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa, έχει συλλέξει μέχρι τώρα 10.000 παραγγελίες από την Ευρώπη μόνο, σύμφωνα με δηλώσεις του Sergio Marchionne. Αυτός ο , ομολογουμένως εντυπωσιακός, αριθμός αφορά όχι μόνο αυτοκίνητα που έχουν παραδοθεί αλλά και για παραγγελίες για τις οποίες έχει κατατεθεί η απαραίτητη προκαταβολή και βρίσκονται στο στάδιο της εκτέλεσης.

Ακόμα δεν συμπεριλαμβάνονται οι παραγγελίες από τις ΗΠΑ, όπου οι κωδικοί θα ανοίξουν στα τέλη του Ιουνίου, και της Κίνας, τέλη καλοκαιριού

Πολύ καλά συνεχίζει να πηγαίνει και η Giulia που ταξινόμησε στο Ηνωμένο Βασίλειο 500 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 90 είναι Quadrifoglio. Μάλιστα οι dealers είναι πολύ ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι οι πελάτες δεν προτιμούν τις φθηνότερες εκδοχές, πχ η 2.2 td 150 ίππων, αλλά τις πιο πλούσια εξοπλισμένες και μάλιστα διαλέγουν αρκετά επιπλέον extras, παραπάνω απ’ότι σημειώνει ο μ.ο. του ανταγωνισμού. Αυτό το στοιχείο έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί αποδεικνύει ότι ουδέποτε υπήρξε σκεπτικισμός για την τιμολογιακή τοποθέτηση των νέων αυτοκινήτων της Alfa Romeo αλλά και για την κερδοφορία των dealers, αφού είναι γνωστό πως το ποσοστό της προμήθειας των extras είναι πολύ υψηλότερο από αυτό του αυτοκινήτου.

Για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες το εργοστάσιο του Cassino αύξησε για δεύτερη φορά τον ρυθμό παραγωγής και προσελήφθησαν άλλοι 450 υπάλληλοι ενώ από το Pomigliano d’Arco μεταφέρθηκαν με προσωρινή μετάθεση άλλοι 350 εξειδικευμένοι τεχνικοί.

Νίκος Κουμπής



Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Εντυπωσιακή αποδοχή για την Alfa Romeo Stelvio' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved