Και άλλη διάκριση από τις ΗΠΑ για την Giulia Quadrifoglio

Το ότι η Alfa Romeo Giulia μαζεύει βραβεία σε όλη την Υφήλιο είναι γνωστό, οπότε όταν ανακοινώνεται και άλλο ένα οι Alfisti αισθάνονται ότι ‘ok, το έχουμε ζήσει το έργο’…

Χθες ήρθε να προστεθεί άλλο ένα βραβείο στο, υπερφορτωμένο, ράφι με τις κούπες της Alfa Romeo Giulia και αυτή τη φορά έρχεται από τις ΗΠΑ και το έγκυρο περιοδικό Popular Mechanic.

Το ιστορικό επιστημονικό περιοδικό κάθε χρόνο βραβεύει τα καλύτερα αυτοκίνητα αφού τα δοκιμάζουν κριτές με αναγνωρισμένη επιστημονική κατάρτιση, και φέτος η Giulia Quadrifoglio κατέκτησε το βραβείο ‘Super Sedan 2017‘.

O Ezra Dyer, αρχισυντάκτης του Popular Mechanic, δήλωσε πως η Alfa Romeo Giulia ενσαρκώνει πλήρως το motto ‘La meccanica delle emozioni‘ που αντιπροσωπεύει το DNA και το στυλ όλων των Ιταλικών αυτοκινήτων.

Άντε να τελειώνει η Giulia με τα βραβεία για να αρχίσει η Stelvio

Νίκος Κουμπής

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Και άλλη διάκριση από τις ΗΠΑ για την Giulia Quadrifoglio' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb