Νέα έκδοση: Alfa Romeo Giulietta Sport

Η καριέρα της Alfa Romeo Giulietta πλησιάζει προς το τέλος της και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί πότε, αλλά κυρίως με τι μορφή, θα έρθει στην αγορά ο διάδοχος. Αυτό δεν εμποδίζει όμως την Alfa Romeo να θέλει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των υποψήφιων πελατών της με νέες εκδόσεις, που ξεχωρίζουν απο το πλούσιο εξοπλισμό και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εμφάνισης.

Η τελευταία τέτοια έκδοση είναι η ‘Sport‘ που διατίθεται με τον κινητήρα 1.4 TB 120hp (βενζίνης και GPL), τον 1.4 Multiair (150 και 170hp και με TCT) και τους πετρελαίου 1.6 MJet II (120hp) και 2.0 Mjet II (150 και 175hp και με TCT).

Εμφανισικά ξεχωρίζει απο την διάθεση της με τον δίχρωμο σπορ προφυλακτήρα με τη κόκκινη ρίγα της Veloce των 240 ίππων, σπορ μαρσπιέδες, μεγαλύτερο (ψευτο)διαχύτη πίσω, μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης, ανθρακί ζάντες 17″ με το κλασικό σχέδιο teledial και σκούρα κρύσταλλα ‘Privacy’ για τους πίσω επιβάτες.

Ειδικά για την έκδοση αυτή η Giulietta μπορεί να παραγγελθεί και στο ξεχωριστό χρώμα Misano Blue και με το Carbon Pack που περιλαμβάνει θυρεό, μαρσπιέδες, αεροτομή και καλύμματα καθρεπτών απο ανθρακονήματα και τα χερούλια των θυρών σε μαύρο χρώμα.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Νέα έκδοση: Alfa Romeo Giulietta Sport' has 1 comment

  1. 20 Σεπτεμβρίου 2017 @ 23:33 Γιαννης Χανια 7

    Ξέρουμε αν θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; Και πότε;;

    Ευχαριστώ πολύ

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved