Το Ferrari Club Passione Rossa στο Βόρειο Πόλο!

Το Ferrari Club Passione Rossa είναι το Club των ρεκόρ, και ο Πρόεδρος του Fabio Barone ο κατ’εξοχήν recordman ανάμεσα στους τυχερούς ιδιοκτήτες των κόκκινων βολίδων από το Maranello.

Φέτος τα πιο δραστήρια μέλη του μεγαλύτερου Club ιδιοκτητών Ferrari, με έδρα την Ιταλία και τόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα, αποφάσισαν να αποδείξουν πως τα ονειρικά supercars μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις ανάγκες ενός δύσκολου και μακρινού ταξιδιού και αποφάσισαν να ανεβάσουν τον πήχη των εκδρομών τους ακόμα πιο ψηλά. Πολύ ψηλά, για την ακρίβεια στον Αρκτικό Κύκλο!

Ένας αριθμός ρεκόρ 30 αυτοκινήτων ταξίδεψε μέχρι το Χωριό του Άι Βασίλη στο Rovaniemi, πρώτη φορά που βρέθηκαν τόσες Ferrari μαζί τόσο βόρεια, και τους υποδέχτηκε ενθουσιώδες κοινό που ήθελε να ‘ζεσταθεί’ απο τις καυτές εξατμίσεις των V8 και V12 κινητήρων!

Ο Fabio Barone δήλωσε περήφανος για την επιτυχία του event καθώς, όπως είπε: ‘…είναι μεγάλη συγκίνηση να βρισκόμαστε εδώ γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί για σχεδόν ένα έτος σε αυτό το project, ποτέ πριν στην ιστορία δεν είχαν φτάσει 30 Ferrari στον Αρκτικό Κύκλο. Συνήθως εισβάλουμε στις πόλεις και αυτή τη φορά θελήσαμε να εισβάλουμε στον Αρκτικό Κύκλο. Μια ομαδική επιχείρηση για την οποία εργάστηκαν όλοι μαζί, και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο…’

Σας περιμένουμε πάλι στην Ελλάδα, δεν θα χρειαστείτε και μπουφάν!

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Το Ferrari Club Passione Rossa στο Βόρειο Πόλο!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb