Η Ferrari δοκιμάζει την Υβριδική 488 (VIDEO)

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη για την άφιξη της νέας Giulia Coupe’ με σύστημα HY-Kers που θα αυξήσει την απόδοση του 2.9 V6 της Quadrifoglio στους 650 ίππους.

Τι σχέση έχει αυτό με τη Ferrari? απόλυτη! Δεν είναι κρυφό πως η Giulia Quadrifoglio εξελίχθηκε στην Modena απο το ίδιο team που μας έδωσε την Ferrari 458 Speciale ενώ ο κινητήρας της είναι ουσιαστικά ο V8 Biturbo των California T/488 χωρίς μία φέτα κυλίνδρων και άρα οι δοκιμές της Ferrari με μία …πολύ ήσυχη 488 στο Fiorano αποδεικνύουν ότι το σύστημα υπάρχει και είναι λειτουργικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ferrari εξοπλίζει ένα μοντέλο της με ηλεκτροκινητήρα αφού είχε προηγηθεί η LaFerrari, μόνο που σε εκείνη τη περίπτωση ο ηλεκτροκινητήρας ήταν απλώς βοηθητικός και η κίνηση του αυτοκινήτου γινόταν κατά κύριο λόγο απο τον ατμοσφαιρικό V12.

Τώρα φαίνεται πως στο Maranello ετοιμάζουν μια υβριδική έκδοση της 488 που θα έχει και λειτουργία coasting, δηλαδή την κίνηση αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα για κάποια χλμ και τίποτα δεν θα εμποδίσει την FCA να χρησιμοποιήσει το σύστημα στις αδελφές εταιρείες Alfa Romeo και Maserati.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ferrari 488 Ibrida θα παρουσιαστεί το 2019.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Η Ferrari δοκιμάζει την Υβριδική 488 (VIDEO)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved