Νέες Ferrari Monza SP1 και SP2

H Ferrari αποκάλυψε χθες σε μια κλειστή έκδηλωση μόνο για υποψήφιους πελάτες και VIP, που τελικά δεν τήρησαν και τόσο ευλαβικά την συμφωνία εχεμύθιας, το νέο αυτοκίνητο του τμήματος ‘ειδικών κατασκευών’ της, την Ferrari Monza. 

Πρόκεται για μοντέρνες εκδοχές του κλασικού τύπου αμαξώματος ‘barchetta‘, που ήταν πολύ δημοφιλές την δεκαετία του ’50 και η Ferrari, τηρώντας ευλαβικά το πνέυμα των χειροποιήτων ημι-αγωνιστικών supercars περασμένων δεκαετιών, προσφέρει την μονοθέσια SP1 και την διθέσια SP2 έκδοση του αυτοκινήτου στους λιγοστούς υπερ τυχερούς πελάτες που θα κριθούν κατάλληλοι για την απόκτηση της.

Σαν βάση χρησιμοποιήθηκε η 812 Superfast των 800 ίππων και δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα επιπλέον στοιχεία που να αφορούν τα μηχανικά μέρη η και ενδεχόμενες αλλαγές σε σχέση με το αυτοκίνητο δότη.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα ας απολάυσουμε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν:

Rendering με βάση τις αρχικές πληροφορίες αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες

Monza SP1:

Monza SP2:

Νίκος Κουμπής

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Νέες Ferrari Monza SP1 και SP2' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb