Ιταλίδες καλλονές στο 9o Patras Motor Show

Το ταξίδι μας στη Πάτρα δεν αφορούσε μόνο τις Ferrari του Club Passione Rossa αλλά και την εντυπωσιακή παρουσία στο 9o Patras Motor Show των Delta HF Integrale Hellenic Club και Alfa Romeo Patra’s Friends που στόλισαν με τα αυτοκίνητα τους το Μόλο και έκαναν έντονη την παρουσία τους στο Πατρινό κοινό.

Ο παλμός της Ιταλικής αυτοκίνησης χτύπησε δυνατά και τα καλογυαλισμένα αυτοκίνητα των clubs τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου, μάλιστα αρκετά από αυτά έφεραν και βελτιώσεις οπότε οι συντονιστές των λεσχών ήταν απασχολημένα να απαντούν σε ερωτήσεις μικρών και μεγάλων όσων αφορά τα αυτοκίνητα τους.

Δεν έλειψαν και τα πειράγματα με τις ‘γειτονικές’τέντες των ….αλλόθρησκων φίλων του αυτοκινήτου  αλλά πάντα σε φιλικό κλίμα και με παιχνιδιάρικη διάθεση. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συμβαίνει στα διάφορα φόρα στο internet όπου ο κάθε ‘γνώστης’ φροντίζει μονάχα να πυροδοτήσει τσακωμούς και αέναες κουβέντες άνευ σημασίας περί της ανωτερότητας του τάδε η του δείνα κατασκευαστού.

Εκδηλώσεις σαν και αυτή ανεβάζουν τον πήχη και αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την γνωριμία των αυτοκινητόφιλων με την εκάστοτε τοπική κοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων και την υγιή προώθηση της αυτοκίνησης ενώ για περιπτώσεις όπως αυτή του Integrale Hellenic Club είναι ουσιαστικά μία από τις λίγες ευκαιρίες που έχει ο κόσμος να απολαύσει από κοντά μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία στις ΕΔ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally αλλά και στα Ελληνικά βουνά στα χέρια καταξιωμένων οδηγών.

Απολαύστε εδώ ένα μέρος του φωτογραφικού υλικού δια χειρός Φώτη Νάκου και επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook για το πλήρες Album των Ιταλικών συμμετοχών στο 9o Patras Motor Show!

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Ιταλίδες καλλονές στο 9o Patras Motor Show' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb